Tuinhaard of terrashaard?

Tuinhaard, terrashaard, buitenhaard, terraskachel, buitenkachel, tuinkachel, tuinhaarden, houtkachel buiten

Als we zo’n soort kachel voor de tuin hebben gekocht die warmte en een gezellige sfeer uitstralen, dan spreken wel al gauw over een tuinhaard. Of is het eigenlijk een terrashaard? Of toch een buitenhaard? Er zijn tal van namen te bedenken om een buitenkachel mee aan te duiden en eigenlijk hebben we het allemaal over hetzelfde. Of we het nu hebben over een terraskachel of tuinhaard het maakt niet uit. Er is maar een ding belangrijk en dat is dat deze tuinhaarden warmte bieden, zodat we kunnen genieten van lange avonden buiten in onze tuin of op ons balkon.

Sfeer verhogend

Zo’n houtkachel buiten is een echte decoratie voor je tuin of balkon. Er worden vaak vele ogen naar deze speciale terrashaarden getrokken. En het leuke is dat er verschillende vormen en afbeeldingen te verkrijgen zijn zoals de Melkbus Tuinhaard of de Hippie Bus Tuinhaard. En zo zijn er nog meer verschillende buitenhaarden. Eén ding is zeker, deze terraskachels zijn de blikvangers van onze tuin.

Relaxplek

Vroeger namen we genoegen om op een eenvoudig stoeltje te genieten van een kopje koffie. Maar de maatschappij veranderd in zo’n rap tempo, dat we daar nu geen genoegen meer mee nemen. Onze tuin gaat steeds meer lijken op de ultieme relaxplek. We doen er van alles aan om een terras te creëren dat vooral gezelligheid uitstraalt. Echter het moet ook comfortabel zijn. We schaffen luxe loungesets aan en decoreren deze met kleurrijke kussens. We zetten kaarsjes neer en fleuren het terras op met allerlei andere decoratieve snuisterijen. En daar mag een tuinkachel dan ook niet in ontbreken, want die zorgt voor de warme sfeer, in letterlijke zin. We genieten dan ook met volle teugen van ons zelf gecreëerde paradijs.

Lees meer over tuinhaarden >>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2015 Spirituelebehandeling.nl - Alle rechten voorbehouden.