Woelmuizen verjagen met carbid

Woelmuizen verjagen met carbid

Heeft u last van woelmuizen in uw tuin of heeft u het vermoeden dat deze dieren zich in en onder uw tuin bevinden? Als kind maakte ik het een keer mee. Mijn opa en oma waren echte genieters. Als het weer het toeliet, dan zaten zij lekker buiten in de tuin. Op een dag bleek er iets niet te kloppen en het vermoeden van mijn opa bleek juist: woelmuizen in de tuin. Man en macht werd ingezet om de woelmuizen te vangen. Met de kennis van nu was dat niet nodig geweest. Wanneer u nu last heeft van woelmuizen in de tuin, kunt u carbid gebruiken om de woelmuizen te verjagen.

Woelmuizen

Woelmuizen stammen af van aardmuizen en komen voor op plekken waar het vochtig is. Regelmatig vertoeven deze dieren onder de grond in uw tuin. De beesten knagen aan wortels van planten en bomen, waardoor uw tuin er binnen de kortste keren rampzalig uit kan zien. De woelmuis plant zich razendsnel voor, waardoor u zomaar eens veel last kunt krijgen van woelmuizen en u denkt: woelmuis vangen!

Woelmuis vangen

Om de woelmuis te bestrijden kunt u vallen plaatsen. De praktijk wijst uit dat dit vaak geen effectieve manier is om de woelmuis te vangen. Gif is geen goede manier om de beesten te bestrijden. Dit is geen vriendelijk middel voor de natuur en de woelmuis zelf. Dit gif is overigens niet verkrijgbaar. U bent op zoek naar een simpele manier van woelmuis bestrijding en die manier is er: woelmuizen bestrijden met carbid. Op deze manier, waarop mollen ook worden bestreden, zoeken woelmuizen al snel een ander onderkomen. U heeft er geen last meer van.

Tip voor woelmuis bestrijden

Mijn tip is kort en krachtig: woelmuizen bestrijding gaat het beste met carbid. Ik zie nog de ellende in de ogen van mijn opa en oma. De tuin was een chaos doordat er een zoektocht werd ingesteld naar de beesten. De woelmuizen lieten zich niet tot nauwelijks vangen. Er werden trillingen veroorzaakt. Dat mocht niet baten. Een rattenklem hielp ook niet en een val, daar trapten deze getrapte beestjes niet in. Kortom; het duurde een flinke tijd voordat de woelmuizen zelf klaar waren in de tuin.

De beste manier van woelmuizenbestrijding, op een natuur- en diervriendelijke manier, is het toepassen van carbid. Dit middel helpt u om de woelmuis te verjagen. Het beestje gaat er niet dood aan en verdwijnt vanwege de enorme stank. Hetzelfde beestje keert nooit meer terug naar uw tuin. Missie geslaagd!

Heeft u ook last van woelmuizen? Klik hier >>>

2 Reacties

Laat een reactie achter
 • Ik heb al zeker 6 maanden last van woelmuizen. Was het er eind vorig jaar waarschijnlijk maar 1 die je overdag nooit zag maar wel overal gangenstelsel en gaten in de tuin maakte nu zijn er ook jongen :-( die in de buitenren van het kippenhok lopen. Gelukkig heeft de hond afgelopen weekend 1 van de ouders te pakken gekregen toen die door de tuin liep.

  Ik heb inmiddels al ruim 10 kilo woelmuiscarbid gebruikt om ze diervriendelijk te verjagen maar dat helpt totaal niet!

  Langzaam maar zeker wordt het toch tijd voor verdelging want de hele tuin gaat eraan. Terras begint te verzakken, etc.

 • Wij hebben ook last van woelmuizen gehad.
  Bij ons heeft het carbid wèl geholpen.
  Ook niet direct maar uiteindelijk is familie woelmuis toch vertrokken.
  Het blijven dieren hè, je kunt ze niet dwingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2015 Spirituelebehandeling.nl - Alle rechten voorbehouden.