Een orgasme is goed voor je gezondheid!

Liefde en het krijgen van een orgasme

Ik denk dat je dit al lang weet, maar regelmatig seks hebben met je partner verbetert je relatie en dat niet alleen het streelt ook nog eens het ego van je geliefde. Wat je misschien nog niet weet is dat het hebben van een orgasme super goed is voor je gezondheid, dit klinkt waarschijnlijk een beetje raar, maar het is echt zo. Nu je dit weet heb je natuurlijk dubbel zo veel fun tussen de lakens!

De gezondheidsvoordelen van een orgasme op een rijtje

Nieuwsgierig geworden wil je natuurlijk weten wat die gezondheidsvoordelen dan wel niet zijn. Ik zal ze voor je op een rijtje zetten:

Het orgasme houdt lichaamsdelen gezond: Door die extra stimulatie van een orgasme gaat je bloed sneller naar je geslachtsdelen stromen, wat er voor zorgt dat je zaakje van onderen fris en soepel blijft. Voor het beste resultaat moet je minimaal één keer per week klaarkomen. Verkeer je niet in die positie, dan is er werk aan de winkel!

Het orgasme verminderd pijn: Ik weet het, het klinkt raar, maar uit diverse studies is gebleken dat de pijntolerantie door een goed orgasme met wel meer dan 50% verhoogd kan worden. Zie een orgasme dan ook maar als een pijnstiller, maar verlies ook het genot niet uit het oog. Een orgasme werkt als een win-win situatie!

liefde bedrijven en een orgasme krijgen

Het orgasme is de beschermer van je hart: Stress is niet goed voor je gezondheid, je kunt er een verhoogde bloeddruk door krijgen en dat heeft zijn weerslag op het hart. Seks en zeker een orgasme verminderen stress. Door een orgasme wordt er van het knuffelhormoon oxytocine een extra hoeveelheid geproduceerd en dat werkt bloeddruk verlagend en is daarom goed voor je hart.

Het orgasme laat je beter slapen: Tijdens je orgasme komt het wonderhormoon endorfine vrij, misschien beter bekend als het geluksgevoel. Echter klaarkomen heeft ook een kalmerend effect, je voelt je na een goed orgasme vaak loom en dat is dan ook de reden dat je beter slaapt na een bevredigende vrijpartij. Een goede nachtrust is dan ook goed voor je gezondheid.

Het orgasme houdt je in vorm en je valt er ook van af: Een heftige en vermoeiende vrijpartij is niet alleen maar fun, maar het vreet ook nog eens energie. Je verbrandt dan ook heel wat calorieën (wel zo’n 200) en als je dus maar vaak genoeg seks hebt met je partner val je ook nog eens af. Het krijgen van een orgasme vreet niet alleen energie, het geeft je ook een adrenaline boost en houd je in vorm. Je slaat dus twee vliegen in één klap.

Liefde bedrijven en orgasme

Het orgasme is goed voor je weerstand: Zelf had ik van dit gezondheidsvoordeel nog niet gehoord. Maar uit onderzoek blijkt dat mensen die één à twee keer per week de liefde bedrijven meer immunoglobuline A in hun speeksel hebben. Immunoglobuline A is een antilichaam dat bacteriën en virussen afremt en dus je weerstand verhoogt.

Het orgasme houdt je huid mooi: Tijdens het vrijen produceer je zweet, maar ook het vrouwelijke hormoon oestrogeen en dat reinigt de poriën. Je huid wordt er mooier van en je haar gaat glanzen. Dat is mooi, want je wordt zo een stuk aantrekkelijker. Ook wordt door het vrijen het geurhormoon feromoon aangemaakt, een stofje dat de aantrekkingskracht op de ander vergroot.

een orgasme houdt je huid mooi

Het orgasme zorgt voor sterke bekkenbodemspieren: Wist je dat je als vrouw tijdens het vrijen je bekkenbodemspieren traint? Dat is mooi meegenomen want sterke bekkenbodemspieren zorgen voor een goede controle over je blaas. Soms is seks pijnlijk, als je dan je bekkenbodemspieren ontspant zal de pijn afnemen. Wil je echter meer intensiteit dan moet je juist je bekkenbodemspieren aanspannen.

Tips voor een leuker en passievol seksleven vind je hier >>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2015 Spirituelebehandeling.nl - Alle rechten voorbehouden.